Heb jij het weleens meegemaakt dat je voor een dichte deur stond en dat je je sleutel niet kon vinden of de cijfercombinatie van het slot vergeten was? We zijn allemaal weleens in deze situatie terechtgekomen en het kan op zijn zachtst gezegd frustrerend zijn. Zelfs als je je altijd herinnert waar je je sleutel hebt opgehangen of de combinatie van je cijferslot gewoon niet kunt vergeten, kan geen van deze soorten sloten eigenlijk je eigendommen voldoende beveiligen.

Cijfercombinaties op sloten kunnen eenvoudig worden geraden omdat elk deel van de combinatie maar van 0 tot 9 loopt en sloten met een sleutel kunnen eenvoudig worden opengebroken. Gelukkig is er nu een betere manier om je spullen achter slot en grendel te kunnen zetten. Er is nu een nieuw type slot op de markt, dat ook wel een woordcombinatieslot wordt genoemd. De naam verklapt eigenlijk al hoe het slot werkt.

In plaats van cijfers te gebruiken om een combinatie voor het slot te maken gebruik je een woordcombinatie, die bestaat uit letters om woorden mee te vormen. Het gebruik van dit type slot biedt een extra beveiligingsniveau, omdat er meer letters in het alfabet zitten om uit te kiezen dan de cijfers die op een standaard combinatieslot aanwezig zijn. Voor een typisch slot dat gebruikmaakt van een woordcombinatie, zijn er 100.000 mogelijke combinaties waaruit de gebruiker van het slot kan kiezen. Het gebruik van een woordcombinatieslot maakt het ook gemakkelijker voor jouw om de combinatie te onthouden omdat mensen de neiging hebben om woorden te gebruiken die ze gewoonweg niet kunnen vergeten.

Ben je bang dat je geen woordcombinatieslot voor jouw gebruik kunt vinden? Je hoeft je hierover geen zorgen te maken, want de sloten zijn verkrijgbaar in hangsloten, bagagesloten, fietssloten en er zijn zelfs sloten voor commercieel gebruik te vinden.

Door een woordcombinatieslot te gebruiken, kun je elk gewenst woord kiezen. Om het slot veilig te kunnen gebruiken moet je wel een aantal verschillende dingen in gedachten houden. Zoals met elk combinatieslot is het zo dat hoe langer het woord is dat je kiest, hoe veiliger het slot zal zijn. Je moet ook niet voor woorden kiezen waar familie en vrienden gemakkelijk achter kunnen komen. Bijvoorbeeld, het kiezen van je favoriete kleur of de naam van je huisdier of kind zal waarschijnlijk vrij gemakkelijk zijn om te raden.

Neem contact met ons op voor meer informatie – https://www.locksecure.nl/slotenmaker-zoetermeer

Een 3D printer kopen is een optie die voorheen vooral door grote bedrijven werd overwogen. Het is echter ook een goede investering voor de kleine ondernemer. Dat komt omdat vooral voor het ontwerpen een printer veel toegevoegde waarde heeft. In korte tijd is de printer de norm in deze branche geworden. Het gaat er dan niet alleen om dat je er betere ontwerpen mee kunt maken. Je kan ook op een hele andere manier naar het ontwerpen gaan kijken. In dat opzicht is het dus ook een goede reden om deze investering te doen. Het volgende speelt mee.

Aandacht voor materiaalgebruik
Een 3D printer kopen is pas een goede optie nadat gedegen vooronderzoek is gedaan. Er is bijvoorbeeld steeds meer mogelijk op het gebied van materiaalgebruik. Dit wordt ook wel filament genoemd. In veel gevallen gaat het om de bekende plasticsoorten PLA en ABS. Er zijn ook meer printers die beide vormen aankunnen. Zoals het ook steeds meer gebruikelijk wordt om voor modellen te kiezen die andere soorten materiaal aankunnen. Die flexibele mogelijkheden maken het ontwerpen een flink stuk aantrekkelijker voor alle gebruikers. Dit maakt het ook nog eens een flink stuk simpeler om er allerlei soorten mogelijkheden mee te verkennen.

Het gebruiksgemak van de printer
Ook de mate van gebruiksgemak heeft het ontwerpen met behulp van de printers naar een nieuw niveau gebracht. Een 3D printer kopen maakt het een stuk gemakkelijker om allerlei ideeën tot werkelijkheid te maken. Het invoeren van het idee is vaak het enige wat nog gedaan moet worden. Het proces van printen wordt meer en meer door de apparaten zelf in de gaten gehouden. Op dat vlak is er dus ook nog meer mogelijk dan altijd het geval al was. Dit maakt het heel goed mogelijk om hele precieze ideeën tot concrete voorwerpen te maken.

De printers met elkaar vergelijken
Een 3D printer kopen doe je het best op basis van de uitkomst van een vergelijking. Wanneer je bekijkt wat de verschillende modellen allemaal wel of niet kunnen, is het goed te bepalen welke het best bij jou past. In dat opzicht is het goed mogelijk om een afgewogen keuze te maken. Je kan het volledig baseren op de prijs-kwaliteitverhouding. Bij de printer die hier het meest gunstig uit naar voren komt heb je dan altijd het beste gevoel. Zeker ook omdat deze investering je goed vooruit zal hebben op het gebied van de ontwerpen die je wilt gaan maken.

Bezoek onze website voor meer informatie over Prusa 3D printers

Ergowebshop voor al uw werkplekproducten 

Voor de inrichting van uw werkplek op kantoor of in uw privésituatie dan bent u bij Ergowebshop aan het juiste adres.

Wij bieden u alles zodat u Arbo technisch goed kan werken. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten toetsenborden, muizen, monitorarmen – en standaarden, houders voor uw tablet en laptop en andere accessoires. Al deze producten ondersteunen u de verantwoorde manier van werken.

‘Zitten is het nieuwe roken’
Daarom is het belangrijk dat u goed achter uw werkplek zit, want ons lichaam is niet gemaakt om zoveel te zitten. Omdat we in onze banen steeds meer werk achter tablets en laptop moeten doen is het wel van belang dat uw lichaam de juiste ondersteuning heeft. Daarvoor bieden wij speciale ergonomische bureaustoelen, bureaukrukken of zelfs een bureaufiets.

Op een ergonomische bureaustoel kan u ontspannen zitten en de stoel geeft de juiste steun op de plekken zodat de belasting op uw lichaam het laagste is. Ook als u zelf langer bent dan is een ergonomische bureaustoel een goede optie. En zo’n stoel hoeft helemaal niet lomp of groot te zijn, onze stoelen zijn juist echt designerstoelen met een mooie professionele look.

Een ergonomische stoel is de must voor een goede werkplek, maar dan blijft u toch nog zitten. Om de gezondheidsrisico’s aanzienlijk te verminderen is een combinatie van zitten en beweging het beste. Daarom kan u als aanvulling op de bureaustoel ook nog een bureau- of stakruk gebruiken. Deze krukken bevorderen een juist zit- en sta houding. Ook voor een staand beroep kunnen deze krukken een uitkomst zijn.

Moet u voor uw werk toch echt achter een bureau zitten dan kan u een bureaufiets overwegen. Dan kan u werken maar ook tegelijk actief bewegen. Door de beweging krijgen de hersenen meet zuurstof waardoor u alerter kan blijven.

Mocht u opzoek zijn naar de beste oplossing voor uw werkplek, thuis of op kantoor. Dan kunnen wij u bijstaan met passend advies voor u.

Alle producten die Ergowebshop biedt geeft voor u de beste ondersteuning op uw werkplek. Zodat u ontspannen en geconcentreerd kan werken. Wellicht nog belangrijker: Op het moment dat u opstaat van uw werkplek heeft u geen pijn meer!

De beste vloerafwerking bij Gekophout 

Bent u op zoek de perfecte, strakke afwerking van uw vloer, deurlijst, plafond of hoekafwerkingen? Of zoekt u nog naar de juiste oplossingen voor die ronde muur? Dan bent u bij Gekophout aan het juist adres. Wij werken met veel verschillende materialen en kunnen alles in de juist kleur, soort en maar aanleveren. Daarnaast werken wij ook met verschillende soorten hout. Voor elke vloer hebben wij wel een passende oplossing of een mooi idee. Wij vinden het fijn om met u mee te denken!

De MDF-plint worden het meeste verkocht, en zijn in veel woonkamers terug te vinden. Hierdoor wordt een tijdloze uitstraling gerealiseerd en creëert u een strakke afwerking van uw vloer. U kan de MDF-plint zelf gemakkelijk schilderen in de gewenste kleur of voor onze voorgelakte variant, wij bieden deze aan in verschillende tinten wit of zwart.

Als u al een mooie houten vloer heeft liggen, dan is bijpassende houten vloerlijst wel de beste afwerking die u kan wensen. In ons assortiment bieden wij verschillende houten afwerk mogelijkheden aan in verschillende houtsoorten en -kleuren.

Ook voor een specialistische gegronde hardhouten vloerafwerking kan u bij ons terecht, deze kan u gebruiken op een betongietvloer, deze variant is beter bestand tegen het water dat bijvoorbeeld bij dweilen opspat.

Ook voor een plakplint voor op uw laminaatvloer bent u bij ons aan het juist adres. De plakplinten kunnen wij voor u bestellen in de kleur van uw vloer. Voor de bevestiging van deze plint heeft u geen kit nodig, de plint heeft namelijk al een plakstrip waarmee u het eenvoudig aan de vloer bevestigd.

Om ook uw deuren en plafond mooi af te werken bieden wij een groot assortiment van deurlijsten/ architraven en plafondplinten aan. Zo kan u hele woonkamer van vloer, plint, deurlijst en plafondlijst op elkaar afgestemd zijn.

De montage van onze producten is eenvoudig, in de webwinkel van Gekophout kan u de benodigde plintenkit al bestellen. Deze kit wordt dan meegeleverd bij uw bestelling. Ook eventuele andere benodigdheden voor de bevestiging kan u gemakkelijk bestellen. Mocht u vragen hebben over het afwerken van uw vloer, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag bij door het geven van leginstructies.

auto

Heb je ooit weleens naar een goede autoslotenmaker gezocht? De meeste mensen verliezen vroeg of laat helaas wel een keer hun autosleutel en volgens de wet van Murphy gebeurt dit meestal op het slechtst mogelijke tijdstip.

Bijvoorbeeld wanneer je kilometers ver van huis bent van waar je reservesleutel ligt of wanneer je bijvoorbeeld al te laat bent voor een vergadering. Of erger nog, je kunt ook buitengesloten raken van je auto terwijl de motor nog draait en je je mobiele telefoon, portemonnee of handtas allemaal in de auto hebt liggen. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om dergelijke problemen op te lossen of om te voorkomen en in dit artikel geven wij je een aantal goede tips.

De eerste en eenvoudigste methode is om altijd een reservesleutel bij je te hebben. Niet in je handtas, in je portemonnee of in het handschoenenkastje in de auto, nee, echt gewoon bijvoorbeeld in je jaszak. Maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je zult waarschijnlijk vaak vergeten om de sleutel in de broekzak of jaszak van het kledingstuk te doen, dat je die dag zult gaan dragen.

Ten tweede is het misschien niet altijd mogelijk om een sleutel in een zak te doen. Dit geldt voor veel soorten kleding voor vrouwen, die helemaal geen zakken hebben. De enige manier om dit te omzeilen, is om de sleutel fysiek bij je te dragen door deze bijvoorbeeld aan een ketting om je nek te hangen.

Dit staat niet heel charmant en het dragen van een hard en scherp voorwerp kan je ook verwonden als je per ongeluk betrokken raakt bij een ongeluk of als je misschien valt. Zoals je kunt zien, zijn de eerste en tweede methode niet erg praktisch.

Een andere methode is om te leren hoe je de sloten van de autodeuren kunt openbreken. Je moet dan bijna zelf autoslotenmaker worden. Met een beetje oefening is dit eigenlijk heel goed te doen, maar je krijgt dit alleen maar voor elkaar bij oudere, eenvoudige sloten. Sloten op moderne auto’s zijn behoorlijk geavanceerd en over het algemeen te ingewikkeld om door een amateur te kunnen worden ontgrendeld.

De meest handige en verstandige optie is om een autoslotenmaker in te huren.

Een slotenmaker kan, zelfs als je al je reservesleutels bent kwijtgeraakt, een sleutel voor je bijmaken. Ze kunnen zelfs een geavanceerd elektronisch slot op moderne auto’s ontgrendelen en als je de transpondersleutel kwijt bent kan ook dit worden opgelost. Vergeet niet om altijd alleen een professioneel erkende autoslotenmaker in te huren, want slotenmakers zonder vergunning kunnen je oplichten en nog dieper in de problemen brengen.

Bezoek de website van Slotenmaker –  slotenmaker uit Utrecht

 

 

Buitenkeuken

Het is belangrijk wanneer je een buitenkeuken wilt gaan plaatsen in jouw tuin om op een aantal dingen te letten. Twee van deze criteria is de omgeving en de gebruiksvriendelijkheid. Belangrijk is dat jouw buitenkeuken qua stijl aansluit op de omgeving en de stijl van je tuin. Dit zorgt voor een rustige uitstraling in jouw tuin. Ook is het van belang dat de keuken gebruiksvriendelijk is. Voor iedereen is dit totaal iets anders, want het hangt af van jouw wensen.

Het materiaal van een buitenkeuken is zeker in het ontwerp een belangrijke factor. Wanneer je een investering hierin maakt is het belangrijk dat deze ook duurzaam is zodat je er jaren lang plezier van hebt. Daarom kan je het beste ervoor kiezen om een betonnen buitenkeuken te laten plaatsen. Deze zijn bijna volledig onderhoudsvrij en zullen daarnaast weer en wind doorstaan waardoor ze ontzettend duurzaam zijn. Je hebt binnen de betonnen buitenkeukens verschillende series zodat ze goed bij jouw tuin aansluiten zodat de rust en eenheid kunnen uitstralen, maar ook een centraal midden punt van je tuin kunnen zijn.

Welke verschillende functies zou je in je buitenkeuken willen, dat is een vraag die belangrijk is bij het samenstellen van een buitenkeuken. Je hebt verschillende onderdelen die je in je buitenkeuken kan laten plaatsen zoals een barbecue, wasbak en een grillplaat. Wanneer je voor ogen hebt welke onderdelen je wilt laten plaatsen is het ontzettend belangrijk waar je deze gaat plaatsen om de keuken optimaal te benutten. Een voldoende ruime werkblad is de basis van iedere buitenkeuken.

Daarnaast is het ook belangrijk om te bekijken waar de buitenkeuken geplaatst wordt. Komt hij in de open buitenlucht of juist overdekt onder een overkapping. Dat bepaalt mede welke producten en functies in de keuken geïntegreerd kunnen worden.

Plantengrow.nl is gespecialiseerd in tuinplanten. Een webwinkel waar je op veilige wijze bijna elke tuinplant kunt aanschaffen die geschikt is voor je voor- of achtertuin. Gevestigd in Beek en Donk waar deze webshop al jaren kwaliteitsplanten online verkoopt. De wintergroene buitenplanten die gekweekt zijn in pot zijn het hele jaar door te bestellen. Vanaf 100,00 euro worden de plantjes gratis verzonden. De planten zijn tegen scherpe prijzen te koop omdat ze rechtstreeks uit eigen kwekerij komen. Deze kwekerij is géén tuincentrum. Alle planten worden online verkocht. Online aanschaffen scheelt altijd in prijs. Bij een life tuincentrum kopen, is meestal wat duurder omdat hier meer personeel nodig is, de aankleding van de winkel geld kost (denk maar eens aan de kerstinrichting en tijdens het voorjaar)en er meer energie nodig is voor verwarming. Ook wordt in een tuincentrum vaak aanverwante artikelen verkocht voor de interieurinrichting. Plantengrow.nl., heeft dit alles niet nodig dus de planten kunnen voor minder geld worden aangeboden.

Ook wordt al jaren met diverse kwekers samengewerkt. Een bomenkweker is namelijk een andere bedrijfstak in de kwekerij, dan bijvoorbeeld een vaste plantenkweker. De webshop beschikt daarom over een grote sortering sierheesters, klimplanten, border- en bladplanten, coniferen, balkonplanten enz. Het juiste assortiment vind je op de website.

Veilig bestellen en snel in huis

Deze webshop is veilig. Een account is niet nodig en de betalingswijze is betrouwbaar. Betalen via I-deal of creditcard. Ook afterpay-betaling is mogelijk.

Levering

Levering van tuinplanten hoeft niet lang te duren. Tussen 1 en 4 dagen heb je de bestelling in huis. De planten worden in stevig materiaal verpakt zodat er geen schade wordt geleden. Het prettige van online planten bestellen is natuurlijk ook, geen gesjouw meer met zware potten. Toch liever zelf ophalen? Er zijn 1600 afhaalpunten beschikbaar van DPD waar je snel je planten in ontvangst kunt nemen.

Voordelen

Online winkelen bij plantengrow.nl heeft vele voordelen ten opzichte van een bezoek aan een tuincentrum. Een tuincentrum is meestal in het weekend razend druk, omdat iedereen vrij is. Een tuincentrum is gebonden aan bepaalde openingstijden. Ook is niet altijd alles op voorraad. Online winkelen bij Plant & grow heeft als voordelen;

  • Alle planten rechtstreeks van professionele kwekers.
  • Thuiswinkelwaarborg van toepassing.
  • Er zijn 1600 afhaalpunten wanneer je niet rechtstreeks thuis de bestelling kunt ontvangen.
  • Er wordt aangroeigarantie geboden.
  • Planten worden zorgvuldig en stevig verpakt.
  • Veilige betaling en achteraf betalen is mogelijk
  • Binnen 1 tot 4 werkdagen bezorgd door heel Nederland en België

 

En niet te vergeten: 24 uur per dag open!

Je hebt veel verschillende manieren om energie te besparen. Enkele van deze energiebesparende manieren staan hieronder vermeld. Zo kan je bijvoorbeeld je woning of bedrijfspand isoleren, dit zorgt ervoor dat warmte (energie) niet kan ontsnappen waardoor het energie regulering systeem minder vaak hoeft aan te slaan waardoor je automatisch energie bespaart. Isoleren kan je doen door middel van goede ondervloeren, de muren te isoleren en het plaatsen van dubbele beglazing.

Daarnaast kan je ook je verlichting aanpassen. In vele panden en woningen wordt en nog gebruik gemaakt van gloeilampen of TL verlichting. Beide energiebronnen kosten veel energie om aan te gaan en gaan naar verhouding snel kapot waardoor je ze vaak moet vervangen. Wanneer je er voor kiest om LED verlichting in je woning of bedrijfspand te plaatsen zal dit een investering zijn waar je op korte termijn al resultaten van kan zien. LED lampen zijn in aanschaf duurder, maar hebben een meerdere malen langere levensduur waardoor ze minder snel aan vervanging toe zijn waardoor je ook minder verpakkingsmaterialen hoeft te gebruiken. Daarnaast hebben ze minder energie nodig om licht te genereren wat al snel heel veel kilowatt uur bespaart. Een LED lamp verbruikt 85% minder energie dan een gloeilamp. Dit zie je niet alleen terug op je energierekening, maar zal uiteindelijk ook automatisch een steentje bijdragen aan het klimaat.

Daarnaast kan je ook nog energie besparen door je huishoudelijke apparaten te vervangen voor apparaten die een A+++ label hebben. Deze zijn ontzettend energie zuinig. Huishoudelijke apparaten hebben een beperkte levensduur dus als je ze toch moet vervangen kan je er beter eentje nemen die ook zuinig is waardoor je uiteindelijk veel minder energie zal verbruiken.

Ook kan je ervoor kiezen om zonnepalen te laten plaatsen op je woning. Zonnepalen leveren de volledige energie voor een woning. Dit is uiteindelijk een goede investering en wist je dat ook al schijnt de zon niet zullen de zonnepanelen altijd zonnestralen opvangen waardoor je nooit zonder energie zit. Hierdoor wordt je uiteindelijk zelfvoorzienend.

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dit is voor vele mensen het moment om weer eens goed te kijken waarop er bespaard kan worden. Voor het jaar worden er doelen gesteld die mensen graag willen behalen zoals bijvoorbeeld een mooie reis maken. Hiervoor is natuurlijk wel geld nodig en door op verschillende dingen te besparen kan je zorgen dat je toch wat extra’s hebt voor bijvoorbeeld die mooie reis.

Maar hoe kan je dit dan het beste aanpakken? Je hebt verschillende manieren om geld te besparen. Zo kan je bijvoorbeeld je boodschappen in volume doen. Vaak als je meer dan een product koopt wanneer deze in de aanbieding zijn scheelt dit uiteindelijk extra geld. Ook kan je gebruik maken van verschillende spaarsystemen. Zo heb je bij de Albert Heijn de bonus en Air Miles, door middel van de Bonus krijg je verschillende producten met hoge korting percentages. Daarnaast kan je door je boodschappen te doen direct sparen voor Air Miles. Deze punten kan je uiteindelijk inleveren voor dagjes weg met korting, maar ook in de Air Miles shop kan je er verschillende producten mee aanschaffen. Ze hebben van een airfryer tot een weegschaal, kampeerartikelen of schoonheidsproducten er is keuze genoeg. Benieuwd wat ze nog meer hebben kijk dan eens bij airmilesshop.nl. Wel is het belangrijk om te letten op de geldbaarheid van je Air Miles, sinds 2013 zijn je Air Miles 5 jaar geldig. Dit betekent dat je Air Miles vervallen na 5 jaar dus je hebt deze tijd om ze in te leveren.

Naast dat er veel verschillende spaarsystemen zijn is het belangrijk om als eerste je vaste lasten op een rijtje te zetten zodat je een overzicht hebt wat erin gaat en wat eruit gaat. Hierdoor weet je direct wat je te besteden hebt. Zo zie je maar weer dat er genoeg opties en mogelijkheden zijn om geld te besparen.

Oké, je hebt een nieuw dekbedovertrek nodig. Nu kun je natuurlijk het eerste de beste dekbedovertrek meenemen van de markt. Maar wellicht kom je er thuis achter dat de kwaliteit niet goed is of dat het dekbedovertrek helemaal niet bij de rest van je kamer past. Volg daarom eerst onze tips bij het kopen van een dekbedovertrek, zodat je straks met het juiste luxe dekbedovertrek thuiskomt!

1. Let op het formaat

Dit is misschien wel een inkoppertje… Maar aangezien we niet elke week een nieuw dekbedovertrek kopen, kan het best zijn dat je dit toch vergeet. Je wilt natuurlijk niet een dekbedovertrek kopen voor een eenpersoonsbed en er thuis achter komen dat dit veel te klein is voor je tweepersoonsbed. Kijk daarom goed welk formaat bed je hebt en let tijdens het kopen van het dekbedovertrek op het formaat. Zorg er altijd voor dat het dekbed wat groter is dan de breedte en lengte van je bed, zodat het eroverheen kan vallen.

2. Bepaal welk materiaal dat bij jou past

Er zijn drie verschillende soorten materialen die worden gebruikt voor dekbedovertrekken: katoen, flanel en satijn. Katoen komt het meest voor en kun je gehele jaar door gebruiken. Het geeft namelijk verkoeling in de zomer en het voelt warmer aan in de winter. Wil je echter liever een warmer bed? Dan kun je beter kiezen voor flanel. Een flanellen dekbedovertrek voelt namelijk warmer aan (en zachter!). Wil je liever alleen een zachter bed? Kies dan voor satijn en geef je kamer ook meteen een mooi glanseffect.

3. Zorg dat het dekbedovertrek bij je kamer past

Een dekbedovertrek moet natuurlijk ook bij de rest van je kamer passen. Heb je een rustige kamer met neutrale kleuren? Dan kan het heel leuk zijn om een dekbedovertrek te kopen met fellere kleuren of een opvallend patroon. Heb je juist een kamer met veel kleuren? Dan is een dekbed zonder patroon of met een simpel patroon en in neutralere kleuren vaak een betere keuze.